Saltar al contenido

Investering i lokalsamfunnet

Fornyet versjon av Repsol Best Student Award

Annual Repsol Energy Best Student Award winners 2021

Den 16. juni 2021 hedret vi igjen de fire beste studentene innen petroleumsteknologi og petroleumsgeologi ved Universitetet i Stavanger med en sjekk og et diplom.

Repsol Norge samarbeider med flere organisasjoner i Norge og har som et uttalt mål å sette positive fotavtrykk på områder som er viktige for vår virksomhet. Siden 2005 har Repsol Norge og Universitetet i Stavanger hatt et nært og konstruktivt samarbeid, og Repsol Energy Best Student Awards er en del av dette lange samarbeidet.

Repsol Energy Best Student Award deles ut i fire kategorier

Den 16.juni delte Repsol Norge ut vår årlige Repsol pris på Universitetet i Stavanger. Repsol Energy Best Student Award deles ut i fire kategorier: boring, reservoar, naturgass og petroleumsgeologi.

"Vi håper Repsol Best Student Award bidrar til å oppmuntre studentene til å fortsette å arbeide hardt og oppnå gode resultater. Repsol har forpliktet seg til å være en energiaktør som bidrar til lavere utslipp fremover og vi var også det første energiselskapet som har satt oss et netto nullutslippsmål i 2050. For å lykkes med dette og være en del av fremtidsløsningen trenger vi talentfulle unge mennesker”, sier Grethe Foldnes, kommunikasjonssjef i Repsol Norge.

Støtte til utdanning innen tekniske fag er viktig

Repsol har støttet og oppmuntret til utdanning innen tekniske fag i årevis fordi vi vet at bransjen trenger deres kompetanse på lang sikt, både innen den tradisjonelle olje- og gassporteføljen, men også innen fornybar/lav-karbonvirksomheten.

Vi må vise samfunnsansvar

"Vi er på alle måter en langsiktig virksomhet som vil skape spennende karrieremuligheter i fremtiden, men for å komme dit trenger vi å demonstrere vårt samfunnsansvar overfor fellesskapet som vi er en del av. Dette er en utfordring vi er meget klar over og som vi arbeider mye med, og vi trenger de beste hodene og hendene", sier Foldnes.

De fire studentene som i år er hedret med Repsol Energy Best Student Award er:

  • Drilling and Well Engineering: Luis Alberto Saavedra Jerez (Boring)
  • Reservoir Engineering: Racha Moubarak (Reservoir)
  • Natural Gas Engineering: Yasas Bandara (Naturgass)
  • Petroleum Geosciences Engineering: Marte Aksland (Petroleumsgeologi)