Saltar al contenido

Sponsing av Tour des Fjords og Hammer Stavanger i Norge

Cyclists in the competition

Sykkelrittene Hammer Stavanger og Tour of Norway

Repsol er en stolt sponsor av Hammer Stavanger og Tour of Norway sykkelrittene som fant sted  i mai i år. Begge arrangementene ble gjennomført på en fantastisk måte, og vi ser allerede frem til 2020. 

Hammer Stavanger, som er en del av Hammer serien, var en nykommer på den norske rittkalenderen i 2018, og dette ble således andre året som Repsol sponser Hammer Stavanger. I 2018 inngitt Repsol en fem-års avtale med Hammer Stavanger for å sikre mer langsiktighet i det gode samarbeidet. Hammer Stavanger 2019 ble tre dager fullpakket med sykling og andre festivalaktiviteter i Stavanger.

Repsol har også vært hovedsponser av Tour des Fjords siden 2016. Etter fusjonen mellom Tour des Fjords og Tour of Norway in 2018 er den nye utgaven av Tour of Norway et seks dagers ritt som  foregikk i Sør-Norge der første etappe startet i Rogaland  med avslutning i Øst- Norge.

«Sponsing av denne typen aktiviet gir oss en mulighet til å promotere tilstedeværelsen av selskapet i sør-vest Norge, og i Stavanger  hvor vi har kontoret vårt», sier  kommunikasjonssjef Grethe Foldnes
Og legger til; « Repsol samarbeider med en rekke organisasjoner i Norge som et ledd i arbeidet med å skape et godt samfunn. Vi er stolte over å støtte disse positive sportsarrangementene som tiltrekker seg toppsyklister så vel som en lokalbefolkning som deltar i tur-, familie- og barneritt og andre familievennlige arrangement.»

For mer informasjon om Hammer og Tour of Norway, les her.

https://www.hammerseries.com/stavanger-program-no

https://tourofnorway.no