Saltar al contenido

Bærekraft

Investering i lokalsamfunnet

Investering i lokalsamfunnet

Repsol samarbeider med flere organisasjoner i Norge for å bidra til å videreutvikle nærområdene

Universitetet i Stavanger

Utdanning har vært et hovedsatsningsområde i mange år. Vi har hatt et samarbeid med UiS siden 2006 og vi har bidratt med mer enn 12 millioner kroner som en del av dette samarbeidet. Siden 2013 har vi også valgt å hedre de beste master studentene innen Petroleum Engineering og Geosciences programmene hvert år, ved å dele ut “ Repsol Energy Best Student Award”.

Norsk Oljemuseum

Som et ledd i arbeidet med å fremme fremtidig rekruttering til oljeindustrien, støtter vi også Oljemuseet for å oppmuntre ungdom til å bli interessert i realfag og vår bransje.

Rogaland Teater

Sommeren 2013 ble vi samarbeidspartner med Rogaland Teater. Dette betyr at to engasjerte og skapende virksomheter i Stavanger by har funnet hverandre for gjensidig verdsettelse av hverandres gode renommé.

Stavanger Martime Museum

Wyvern og Anna af Sand er to av skipene som inngår i samlingen til Stavanger Maritime Museum. Vi har siden 2007 støttet Anna af Sand og Wyvern.

Tour of Norway

Repsol er generalpartner av Tour of Norway til 2022. Vi er stolte av å støtte dette positive sportsarrangementet, som tiltrekker seg proffsyklister fra hele verden så vel som bred deltakelse i sykkelløp for voksne og barn og familievennlige arrangementer.

Stavanger Sykleklubb

I tillegg til å støtte de beste lagene i verden ønsker vi også å hjelpe unge talenter helt til topps, og vi har derfor inngått en avtale med Stavanger Sykleklubb (SSK).

VELDEDIGE ORGANISASJONER

I 2021 støtter vi følgende:

  • Kirkens Bymisjon i Rogaland 
  • Varmestuens venner 
  • Norsk luftambulanse
  • Kreftforeningen /kreftomsorg Rogaland
  • Asfalt magasinet
Hammer Series Competition

Sykkelrittet Tour of Norway

Repsol er en stolt generalpartner
Repsol Norge og Rogaland Theater

Repsol Norge og Rogaland Teater tar et felles samfunnsansvar

Også iår ble det avholdt en egen forestilling for Kirkens Bymisjon sine brukere, frivillige og ansatte. I år var det forestillingen Tønes som ble vist for mer enn 250 besøkende som også ble servert lapskaus før forestillingen.
William Ash at Paris marathon

Øke oppmerksomheten om det norske benmargsgiverregisteret (NBMGR)

William Ash er en vanlig 24-år gammel fyr som mistet en nær venn lenge før tiden – Alice Byron var bare 20 år gammel da hun ble diagnostisert med leukemi. Alice døde i juli 2016, men etterlot seg en god sak som hun hadde kjempet utrettelig for hele det siste året før hun døde.
Annual Repsol Energy Best Student Award Winners 2021

Årlig Repsol Energy Best Student Award

Den 16. juni 2021 hedret Repsol igjen de fire beste studentene innen petroleumsteknologi og petroleumsgeologi ved Universitetet i Stavanger med en sjekk og et diplom.