Saltar al contenido

Sponsing av Tour des Fjords og Hammer Stavanger i Norge

Cyclists in the competition

Sykkelrittet Tour of Norway

Repsol er en generalpartner av Tour of Norway

Tour of Norway 2021 ble arrangert 19.-22.august og ble vunnet av Ethan Hayter. Nå er vi klare for årets ritt 2022 som avholdes 24.-29.mai .Tour of Norway 2022 starter i Bergen og den siste etappen starter og slutter i Stavanger. Følg årets ritt på Repsol Tour of Norway sin hjemmeside.

Fakta om rittet

Tour of Norway slik man kjenner det i dag er resultatet av en fusjon mellom Tour des Fjords og Tour of Norway før 2019-utgaven. Tour des Fjords AS er nå eier og arrangør av sykkelrittet Tour of Norway. Tidligere har Tour des Fjords AS arrangert sykkelrittene Tour des Fjords og Hammer Stavanger.

Repsol har også vært hovedsponser av Tour des Fjords siden 2016.

For mer informasjon om årets ritt les her.

Samfunnsansvar

Repsol samarbeider med en rekke organisasjoner i Norge som et ledd i arbeidet med å skape et godt samfunn.

«Sponsing av denne typen aktiviet gir oss en mulighet til å promotere tilstedeværelsen av selskapet i sør-vest Norge, og i Stavanger hvor vi har kontoret vårt», sier kommunikasjonssjef Grethe Foldnes. Og legger til; «. Vi er stolte over å støtte disse positive sportsarrangementene som tiltrekker seg toppsyklister så vel som en lokalbefolkning som deltar i tur-, familie- og barneritt og andre familievennlige arrangement.»