Saltar al contenido

Presserom

 • Repsol leverer endret plan for utbygging og drift av Yme

  Repsol Norge AS (Repsol) har levert endret plan for utbygging og drift (PUD) av Yme-feltet til Olje- og energidepartementet.

  Endret PUD er så langt som mulig basert på bruk av eksisterende installasjoner, en ny brønnhodemodul plassert på toppen av eksisterende caissong og innleie av en flyttbar bore- og produksjonsinnretning.

  Pressemelding
 • Resultat etter skatt økte med 41%

  Repsol oppnådde et resultat etter skatt på 1,583 milliarder euro i de første ni månedene av 2017, 41% mer enn i samme periode i fjor, hvor selskapet tjente 1,12 milliarder euro. De positive resultatene som selskapet har oppnådd i løpet av de tre første kvartalene viser selskapets styrke og evne til å tilpasse seg lave prisscenarier, og at tiltakene som er blitt implementert for å øke effektiviteten har vært en suksess
  Pressemelding
 • Repsol i Norge

  Repsol er ett av verdens ledende integrerte olje- og gasselskap, og organisasjonen har drevet virksomhet i Norge siden 2003.
 • Produksjon og utvikling

  Repsol produserer rundt 23 000 fat oljeekvivalenter pr. dag fra feltene våre på den norske kontinentalsokkelen. Vi er operatør på Gyda, Varg, Blane og Rev, og har eierinteresser i en rekke andre felt.
 • Leting

  Norge er et strategisk område for Repsol gitt det store volumet av hydrokarboner som forventes å bli oppdaget.
 • Bærekraft

  En bærekraftig utvikling må ivareta behovene til vår generasjon uten å undergrave fremtidige generasjoners behov.
Join our Repsol Norge team

Bli en del av vårt team

Søk på ledige stillinger her

Følg oss: