Picture UIS 2023

Den 16. juni 2023 hedret vi igjen de beste studentene innen boring, produksjon og petroleumsgeologi ved Universitetet i Stavanger med en sjekk og et diplom.

Repsol Norge samarbeider med flere organisasjoner i Norge og har som et uttalt mål å sette positive fotavtrykk på områder som er viktige for vår virksomhet. Siden 2005 har Repsol Norge og Universitetet i Stavanger hatt et nært og konstruktivt samarbeid, og Repsol Best Student Awards er en del av dette lange samarbeidet.

 

Repsol Best Student Award ble delt ut i tre kategorier

Den 16.juni delte Repsol Norge ut vår årlige Repsol pris på Universitetet i Stavanger. Repsol Best Student Award ble delt ut i tre kategorier i 2023: boring,  produksjon og petroleumsgeologi.

"Vi håper Repsol Best Student Award bidrar til å oppmuntre studentene til å fortsette å arbeide hardt og oppnå gode resultater. Repsol har forpliktet seg til å være en energiaktør som bidrar til lavere utslipp fremover og vi var også det første energiselskapet som har satt oss et netto nullutslippsmål i 2050. For å lykkes med dette og være en del av fremtidsløsningen trenger vi talentfulle unge mennesker”, sier Grethe Foldnes, kommunikasjonssjef i Repsol Norge.

 

Støtte til utdanning innen tekniske fag er viktig

Repsol har støttet og oppmuntret til utdanning innen tekniske fag i årevis fordi vi vet at bransjen trenger deres kompetanse på lang sikt, både innen den tradisjonelle olje- og gassporteføljen, men også innen fornybar/lav-karbonvirksomheten.

 

Vi må vise samfunnsansvar

"Vi er på alle måter en langsiktig virksomhet som vil skape spennende karrieremuligheter i fremtiden, men for å komme dit trenger vi å demonstrere vårt samfunnsansvar overfor fellesskapet som vi er en del av. Dette er en utfordring vi er klar over og som vi arbeider mye med, og vi trenger de beste hodene og hendene", sier Foldnes.

 

De tre studentene som i år er hedret med Repsol Best Student Award er:

  • Drilling Engineering: Muhammed Suleman (Boring)
  • Production Engineering: Imad Chidiac (Produksjon)
  • Petroleum Geosciences Engineering: Lisa Egeland Jonassen (Petroleumsgeologi)