Repsol samarbeider med flere organisasjoner i Norge for å støtte lokalmiljøet

 

Universitetet i Stavanger

Utdanning har vært et hovedsatsningsområde i mange år. Vi har hatt et samarbeid med UiS siden 2006 og vi har bidratt med mer enn 12 millioner kroner som en del av dette samarbeidet. Siden 2013 har vi også valgt å hedre de beste master studentene innen Petroleum Engineering og Geosciences programmene hvert år, ved å dele ut “ Repsol Best Student Award”.

Norsk Oljemuseum

Som et ledd i arbeidet med å fremme fremtidig rekruttering til oljeindustrien, støtter vi også Oljemuseet for å oppmuntre ungdom til å bli interessert i realfag og vår bransje.

Rogaland Teater

Sommeren 2013 ble vi samarbeidspartner med Rogaland Teater. Dette betyr at to engasjerte og skapende virksomheter i Stavanger by har funnet hverandre for gjensidig verdsettelse av hverandres gode renommé.

Stavanger Martime Museum

Wyvern og Anna af Sand er to av skipene som inngår i samlingen til Stavanger Maritime Museum. Vi har siden 2007 støttet Anna af Sand og Wyvern.

Tour of Norway

Repsol er generalpartner av Tour of Norway til 2025. Vi er stolte av å støtte dette positive sportsarrangementet, som tiltrekker seg proffsyklister fra hele verden så vel som skaper folkeglede, engasjement og aktivitet i området der vi bor og jobber .

Stavanger Sykleklubb

I tillegg til å støtte de beste lagene i verden ønsker vi også å hjelpe unge talenter helt til topps, og vi har derfor inngått en avtale med Stavanger Sykleklubb (SSK).

Team Coop Repsol

I 2022 signerte Repsol Norge en avtale som tittelpartner/navnesponsor for Team Coop-Repsol herrer i perioden 2023-2025. I november 2023 ble Repsol Norge også ny navnesponsor for kvinnelaget som tidligere er kjent som Team Coop Hitec Product. Fra 2024 blir Team Coop- Repsol dermed bestående av ett kvinne- og ett herrelag 2024. Kvinnelaget og herrelaget Team Coop – Repsol vil ikke bare bære samme navn, men knyttes sammen med felles sponsorer, kontor/lager, utstyr, ressurser og administrasjon på Sola Arena. En større organisasjon vil jobbe med driften bak lagene. Team Coop – Repsol vil gi like muligheter for begge kjønn til å satse på sykling. For 2024 sesongen har kvinnelaget signert 12 ryttere og herrelaget 10 ryttere.

Ved å utvide denne støtten til Team Coop-Repsol styrker Repsol ytterligere vår satsing på sykkelsporten samtidig vil avtalen gi like muligheter for unge og talentfulle ryttere som ønsker å satse på sykling som toppidrett. Repsol har vært en støttespiller av sykkelsporten i Norge siden tidlig 2016 gjennom vårt samarbeid med Tour des Fjords, Tour of Norway og Stavanger Sykleklubb.

Les mer om Team Coop-Repsol her.

VELDEDIGE ORGANISASJONER

I 2022-2023 støtter vi følgende:

  • Kirkens Bymisjon i Rogaland 
  • Varmestuens venner 
  • Frelsesarmeen
  • Asfalt magasinet
Kjetil_Birkedal_Pedersen-KZ9_3851.jpg

Sykkelrittet Tour of Norway

Repsol er en stolt generalpartner

untitled-7403258_websize.jpg

Repsol Norge og Rogaland Teater tar et felles samfunnsansvar

I mange år har vi  avholdt en egen forestilling for Kirkens Bymisjon sine brukere, frivillige og ansatte. I 2023 var det forestillingen "Catch-22 som ble vist for mer enn 200 besøkende som også ble servert lapskaus før forestillingen.

DSCF8462.jpg

Årlig Repsol Best Student Award

Den 16. juni 2023 hedret Repsol igjen de beste studentene innen boring, produksjon og petroleumsgeologi ved Universitetet i Stavanger med en sjekk og et diplom.