Sykkelrittet Tour of Norway 2023

Repsol er en stolt generalpartner av Tour of Norway.

Tour of Norway ble avholdt 26.-29.mai .Løpet startet i Bergen og den siste etappen  på dag 4 ble avsluttet i Stavanger. Les alt  om årets ritt på Repsol Tour of Norway sin hjemmeside.

19 lag deltok i Tour of Norway 2023. Et av UCI kontinentallagene som stilte var Team Coop-Repsol der Repsol ilag med Coop er en tittelpartner.  Les mer om Team Coop-Repsol her.

Fakta om rittet

Tour of Norway slik man kjenner det i dag er resultatet av en fusjon mellom Tour des Fjords og Tour of Norway før 2019-utgaven. Tour des Fjords AS er nå eier og arrangør av sykkelrittet Tour of Norway. Tidligere har Tour des Fjords AS arrangert sykkelrittene Tour des Fjords og Hammer Stavanger.

Repsol har også vært hovedsponser av Tour des Fjords siden 2016.

For mer informasjon om årets ritt les her.

 

Samfunnsansvar

Repsol samarbeider med en rekke organisasjoner i Norge som et ledd i arbeidet med å skape et godt samfunn.

«Sponsing av denne typen aktiviet gir oss en mulighet til å promotere tilstedeværelsen av selskapet i sør-vest Norge, og i Stavanger hvor vi har kontoret vårt», sier kommunikasjonssjef Grethe Foldnes. Og legger til; « Vi er stolte over å støtte disse positive sportsarrangementene som tiltrekker seg toppsyklister så vel som en lokalbefolkning som deltar i tur-, familie- og barneritt og andre familievennlige arrangement.»